Half juni 2015 ging het project Zonnegrond op bedrijventerrein Breekland na acht maanden failliet, maar volgens het Langedijker Dagblad en Rodi Media zijn er zijn nu nieuwe plannen voor het terrein. De websites meldden  dat een groep investeerders zou werken aan aan de realisatie van een natuurijsbaan, die in Noord-Holland de eerste zou zijn in zijn soort. De bron van het artikel, de website rottekool.nl blijkt echter satirisch te zijn, en van vergevorderde plannen voor een ijsbaan op Breekland is helemaal geen sprake.

Volgens rottekool.nl zouden de ambitieuze plannen in een vergevorderd stadium zijn, en ook zouden er concrete afspraken met de gemeente Langedijk zijn gemaakt over het verstrekken van de de benodigde vergunningen. Alleen de financiering zou nog niet helemaal rond zijn. 

Navraag bij de gemeente Langedijk leert echter dat er in elk geval geen vergunningen zijn aangevraagd. Communicatiemedewerker Krista Schoon van de gemeente Langedijk laat weten: “Wij denken dat het een grap is; er zijn geen afspraken met ons geweest." Ook weet ze te vertellen dat er met het projectbureau dat over de grond op bedrijventerrein Breekland gaat geen overleg is geweest, en bij de afdeling vergunningen van de gemeente Langedijk is geen vergunning aangevraagd.

Klaas Zwart, voorzitter van het Comité van Aanbeveling van de Millennium Gemeente Langedijk, laat vervolgens weten dat de artikelen op rottekool.nl satirisch van aard zijn. In de disclaimer op de website staat dan ook te lezen dat wat er wordt gepubliceerd dient “ter informatie en vermaak voor particuliere, niet-commerciële doeleinden”. Ook vermeldt de disclaimer dat “de op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid”.

Pin It
Bekeken: 3941x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/