De twee dode baby’s uit Heerhugowaard, die begin oktober gevonden werden in een huis aan de Schelde in Heerhugowaard, zullen waarschijnlijk naast hun zusje 'baby Angel' begraven worden. Het is nog niet bekend wanneer, want de lichamen zijn nog niet vrijgegeven.

Angel werd op 3 december 2014 dood gevonden in het Alkmaarse park de Rekerhout, de twee andere baby’s op 8 oktober 2015 aan de Schelde in de Heerhugowaardse Rivierenwijk. Angel is eind september na een forensisch onderzoek van tien maanden wel al begraven, op de Algemene Begraafplaats Alkmaar.

De 31-jarige Alkmaarse Yasmine M. bleek na DNA-onderzoek de moeder te zijn van alledrie de baby’s en werd op 28 oktober aangehouden. Zij heeft nog twee zoons van acht en twaalf jaar. 

De Facebookpagina 'Heerhugowaardse sterrenkindjes' werd omgedoopt tot 'De Sterrenkindjes' toen bewezen was dat baby Angel en de twee baby's die begin oktober werden gevonden dezelfde moeder hebben. Dit was de tweede naamsverandering die de pagina onderging, want ten tijde van de vondst van de baby's in Heerhugowaard had de politie niet bekendgemaakt dat het om twee baby's ging, dus de pagina werd in het leven geroepen als 'Heerhugowaards sterrenkindje'. 

Pin It
Bekeken: 3992x
https://ee.itk.ac.id/data/