Het personeel van de Snackerij in Heerhugowaard keek maandagavond vreemd op toen ze een klant weg zagen rijden in hun 'bestelwagen'. De man had even daarvoor iets besteld, vriendelijk gegroet en betaald en liep weer naar buiten.

Maar hij stapte niet in de auto die hem had gebracht maar in de rode Renault Twingo die de Snackerij sinds enige weken inzet om bestellingen naar klanten te brengen, en hij reed daarna weg. Dat ging eenvoudig, omdat de auto met de sleutels in het contact klaar stond om de volgende bestelling langs te brengen. De politie onderzoekt de zaak.

De politie zoekt de betreffende man. Hij wordt rond de 35 jaar oud geschat, heeft blond haar, is ongeveer 1,90 meter lang en draagt een gestreept shirt. "Hij oogt sloom", volgens een snackbarmedewerker. De bezorgauto is een rode Renault Twingo, met kenteken RT-VG-97.

Pin It
Bekeken: 3646x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/