De buurtbewoners rond het nieuwbouwproject Swannerhof geven de strijd nog niet op: ze zijn ervan overtuigd dat er in de toekomst te weinig parkeerplaatsen zullen zijn als het project klaar is. De Raad van State gaat nu onderzoeken of dat inderdaad een reëele voorspelling is. Dit meldt het NHD. De grond waarop Swannerhof moet verrijzen is inmiddels bouwrijp, maar er moet nu zeker zes weken worden gewacht op het oordeel van de Raad van State.

De buurtbewoners ageren al langer tegen het bouwproject. Zo stapten eind april enkele buurtbewoners naar de rechter, onder andere vanwege het feit dat de gemeente een advies van de commissie beroep en bezwaar naast zich heeft neergelegd. Die commissie had namelijk geoordeeld dat er te weinig parkeerplaatsen bij het appartementencomplex zouden komen, en dat een deel daarvan bovendien te klein was.

Pin It
Bekeken: 4336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/