Op zondag 27 september vindt voor de eerste keer in Langedijk een festival plaats waar boeken en schrijvers samenkomen. De schrijvers zijn aanwezig op vijf verschillende locaties om te vertellen over hun werk of om voor te lezen. Het bijzondere aan dit festival is dat het publiek actief meedoet: het is namelijk hun taak de de verhalen te halen.

Verhalen Halen is op 27 september van 12.00 tot 17.00 uur. Schrijvers Ellen van Heteren, Afra Beemsterboer, Sjef van Esch, Marina van der Meij en Leo Zonneveld doen mee.

Verhalen Halen is een initiatief van Marieke Neesen-Barten van Lief Langedijk en romanschrijfster Afra Beemsterboer. Marieke liep al jaren met het idee dat zij graag iets wilde doen met de Langedijker Schrijvers. Afra bedacht een evenement vergelijkbaar met de kunstroutes in de buurt. En zo ontstond ‘Verhalen Halen’, waarvoor zich ondertussen vijftien Langedijker schrijvers hebben aangemeld, genoeg om drie keer ‘Verhalen Halen’ te gaan organiseren.

Meer informatie is te vinden op www.lieflangedijk.nl onder het kopje cultuur. (foto: Eddy Hooiveld)

Pin It
Bekeken: 3129x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/