Vrijdagavond werd bekend dat bekende en geliefde Heerhugowaarder Theo Schilder op 59-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Theo was een populaire inval-leraar op scholen in de regio maar genoot vooral bekendheid als clown Soeth en laat een vrouw en drie kinderen achter.

Hij ontving uit handen van burgemeester Han ter Heegde de Zilveren Reiger voor zijn verdiensten voor de samenleving.. Jarenlang gaf hij theater- en circusles aan kinderen, één van zijn projecten was Dulcinea waarbij mensen met een beperking met elkaar een voorstelling maken.

Ook is hij een aantal keren met zijn dochter afgereisd naar Rusland om daar als clown Soeth getraumatiseerde kinderen een hart onder de riem te steken. Dat Theo ernstig ziek was, was al langer bekend. In oktober bracht zijn dochter het nieuws naar buiten dat Theo nog maar kort te leven had.

Pin It
Bekeken: 3876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/