Op maandagavond 3 april vindt een informatieavond plaats over de toekomst van de gemeente Langedijk. Behandeld worden de resultaten van het onderzoek van bureau Berenschot. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis en duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur.

In de presentatie van Berenschot is aandacht voor vijf punten: de ambities, uitdagingen en opgaven voor gemeente Langedijk, de bestuurskracht, de financiële positie en begrotingsanalyse, en prestaties in vergelijking met andere gemeenten. Raadsleden kunnen aanwezig zijn om vragen en inbreng mee te nemen in de politieke afweging over de bestuurlijke toekomst van gemeente Langedijk.

Op 27 maart zal Berenschot de definitieve resultaten van het onderzoek naar de toekomst van gemeente Langedijk presenteren aan de gemeenteraad. De eindrapportage wordt ook digitaal gepresenteerd op gemeentelangedijk.nl.

Pin It
Bekeken: 3234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/