Heerhugowaarder Gerard T. weet niet van ophouden. Degene met wie hij een conflict heeft zal het weten ook. De gemeente, de reclassering en de Officier van Justitie, niemand bleef gespaard. Toen ook de wijkagenten de sigaar waren van zijn obsesieve gedrag, keerde het tij. Zij gaven Gerard T. aan wegens stalking, zo meldt het NHD.

T. voelt zich onrechtvaardig behandeld volgens zijn advocaat, en daarmee begint het gestalk. In het verleden is er valse aangifte tegen hem gedaan door zijn zus en de politie-inval die daarop volgde bleek traumatisch te zijn voor T. Hij drinkt omdat hij zich eenzaam voelt, en dit laatste leidt dan weer tot woede aanvallen.

In de krant is te lezen dat de rechter hem veroordeelde de tot dertien dagen cel, dit is de tijd die hij in voorarrest heeft gezeten. Daarbij moet hij zich laten behandelen en mag hij geen contact zoeken met de partijen die hij eerder op de korrel had. Voor iedere overtreding moet hij een week de cel in.
Pin It
Bekeken: 3939x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/