Het complex voor cliënten van Esgédé- Reigersdaal, dat gerealiseerd zal moeten worden aan de Van Duivenvoordestraat, stuitte op veel verzet van omwonenden. In augustus verzamelden zij ongeveer 1000 handtekeningen van tegenstanders van het plan.

Het gebouw zou namelijk te massaal zijn, en de omwonenden vrezen parkeerdrukte en geluidsoverlast. Er ligt een oud plan, gedateerd uit 2001, wat kleinschaliger is en vooral bestaat uit seniorenwoningen. Dit zien zij liever uitgevoerd worden. Ook voelen zij zich onvoldoende geïnformeerd. In mei vond een klankbordavond plaats waar slechts 40 van de 1300 huishoudens waren uitgenodigd.

De gemeente gaat nu toch om de tafel met de bewoners om dit plan te bespreken. Ook gaat de gemeente in samenspraak met Esdégé-Reigersdaal en de projectontwikkelaar kijken of het complex van zeven etages hoog verlaagd kan worden naar vijf etages. De omwonenden houden echter vast aan vier etages.
Pin It
Bekeken: 3262x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/