Tijdens de commissie Stadsontwikkeling van Heerhugowaard protesteerden op de publieke tribune zittende bewoners tegen de bouwplannen aan de Van Foreeststraat en de Van Duivenvoordestraat. Met spandoeken, bedrukte shirts en posters wilden zij hun punt maken.

De bewoners vinden het gebouw te massaal, vrezen parkeerdrukte en geluidsoverlast van verkeer. Ook voelen ze zich onvoldoende geïnformeerd. Tijdens een klankbordavond werden maar 40 van de 1300 omwonende huishoudens uitgenodigd. De initiatiefgroep Heemradenwijk-Centrumwaard haalde inmiddels duizend handtekeningen op tegen het plan.

Maar ook binnen de politiek zijn de meningen verdeeld. Wethouder Gido Oude Kotte is enthousiast en Thierry Degreef van Fractie Degreef wil het liefst zo snel mogelijk starten. De SP daarentegen wil graag dat de bouwhoogte gewijzigd wordt vanwege de bezwaren van de omwonenden. Nederland Duurzaam wil dat er eerst meer draagvlak komt.
Pin It
Bekeken: 3666x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/