Leerlingen van obs De Helix in Heerhugowaard mochten woensdag de 'stoel van de toekomst' overhandigen aan burgemeester Bert Blase. Met deze stoel krijgt de toekomst letterlijk een plekje in de raadzaal.  Het doel is dat raadsleden tijdens vergaderingen aan de toekomst denken en duurzame besluiten nemen.

Afval scheiden vonden de kinderen overigens het belangrijkste voor de toekomst. Bij de meeste kinderen gaat dit thuis prima maar ze vonden dat dit op scholen veel beter kan.


Als het aan de burgemeester ligt, staat er niet alleen een lege stoel in raadzaal, maar gaan de kinderen er soms op zitten. Zo kunnen de kinderen meedenken met beslissingen die genomen worden door het college. De kinderen waren enthousiast over dit idee. (foto: facebookpagina De Helix)


Pin It
Bekeken: 2834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/