Via een advertentie in het de krant probeert Platform Beschermd Wonen Langedijk een nieuwe zorgpartner te vinden voor wanneer Magentazorg zich terugtrekt. In april bevestigde Magentazorg dat er op termijn geen plek meer zal zijn voor mensen met geheugenproblematiek in woonvorm Buiten Zorg te Zuid-Scharwoude.

Peter Boerenfijn, directeur van Habion dat het gebouw in eigendom heeft, en de betrokkenen van Het Platform, voelen zich aan het lijntje gehouden door de zorgaanbieder. Deze heeft lange tijd onduidelijke informatie verschaft over de continuering van de zorg.

Boerenfijn meldde in april al dat hij vindt dat Beschermd Wonen niet mag verdwijnen uit Zuid-Scharwoude en dat de organisatie desnoods een andere zorgpartner zouden zoeken. Via de advertentie hopen ze met verschillende zorgaanbieders in gesprek te kunnen.
Pin It
Bekeken: 2354x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/