Van woensdag 3 tot en met donderdag 11 november wordt in Langedijk weer de jaarlijkse waarderingsweek ‘Vrijwilligers Bedankt!' georganiseerd door de gemeente, Wonen Plus Welzijn en de Vrijwilligers Centrale.

Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen weer meedoen aan allerlei leuke en interessante activiteiten in heel Langedijk, zoals film kijken in een gelegenheidsbioscoop of een kijkje nemen in een moskee of bij profclub AZ. Er zijn workshops soulcollage, werelds koken en sieraden maken en er kan kennisgemaakt worden met zumba, pilates of petanque.

Gegadigden kunnen zich van maandag 1 oktober 9:00 uur tot en met 29 oktober voor één van deze gratis activiteiten inschrijven via vrijwilligers-bedankt.nl.

'Vrijwilligers Bedankt' is een initiatief van de samenwerkende gemeenten Langedijk, Heerhugowaard, Bergen, Castricum, Heiloo en Uitgeest.
Pin It
Bekeken: 2356x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/