Dinsdagavond werden spelende honden en hun baasjes aangevallen door wespen in het Park van Luna. Dit gebeurde ter hoogte van de parkeerplaats bij de sportschool, zo meldt Judith Persijn-Veenings op Facebook.

Nog niet bewust van wat er aan de hand was, zag Judith haar hond Boaz opeens in paniek in zijn vacht bijten. Een andere hond beet plotseling ook herhaaldelijk in zijn vacht. Mogelijk hebben de honden tijdens het spelen een wespennest verstoord en vielen de honden aan. De wespen hadden het ook op de hondeneigenaren gemunt.

Thuisgekomen bleek dat er vijf wespen in de vacht van Boaz vastzaten en dat hij tientallen keer gestoken was. Of het nu om wespen of hoornaars ging was niet duidelijk. Wel waarschuwt Judith anderen voor de agressievelingen en heeft ze inmiddels de beheerder van het park op de hoogte gebracht.

Ook andere bezoekers van het park zijn door de wespen aangevallen. Vorige week moest op ongeveer dezelfde plek een hardloper het op een lopen zetten.
Pin It
Bekeken: 6191x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/