Het scholencomplex van De Phoenix en De Koolvlet aan de Mayersloot in Broek op Langedijk krijgt een beter ventilatiesysteem in het gebouw. Op de basisscholen werd al langere tijd geklaagd over te weinig frisse lucht in lokalen, vooral in de zomer was het er erg warm. Er is zelfs eens iemand flauwgevallen door de slechte ventilatie. Dat meldt het NHD. Uit onderzoek is nu gebleken dat het systeem nooit helemaal goed heeft gefunctioneerd omdat de capaciteit te laag is.

Het vervangen van het huidige ventilatiesysteem kost de gemeente zo'n 272.000 euro. Vanuit het Langedijker college is het voorstel aan de raad om het systeem op zo een manier te verbeteren dat het voldoet aan het technische programma van eisen, zoals bij het bouw van het complex bepaald is.

Het plan wordt samen met de twee schoolbesturen uitgevoerd. In het geval van De Phoenix is dat De Blauwe Loper en bij De Koolvlet Atrium. Daarnaast gaan de scholen zelf ook investeren in een koelsysteem.
Pin It
Bekeken: 1970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/