Zaterdagavond zijn zeven verdachten, waaronder een Heerhugowaarder, in Anna Paulowna aangehouden wegens mishandeling van een treinmachinist. Zijn reisgenoten waren jongemannen in de leeftijd van 18 tot en met 24 jaar oud uit Sneek, Budel, Assen en Ter Apel. Drie van de groep worden ook verdacht van het veroorzaken van een vechtpartij op een feestje in het dorp.

De problemen ontstonden al veel eerder in een trein richting Den Helder. De groep was vervelend en in Schagen uit de trein gezet. De door het NS-personeel ingeschakelde politie trof de jongemannen op het station. De groep stapte echter weer in een volgende trein en kwam rond 22.15 uur, ter hoogte van Anna Paulowna, in conflict met een conducteur en ook de machinist. Daarbij werd de machinist mishandeld. Daarna verdween de groep het dorp in.

De gewaarschuwde politie wist, mede door inzet van een politiehond, vier van de verdachten aan te houden op het bedrijventerrein van Anna Paulowna. Niet veel later kreeg de politie melding van een vechtpartij op een feestje aan de Kruiswijk in het dorp. Drie jongemannen werden aangehouden, vermoedelijk de drie anderen van het treinincident.
Pin It
Bekeken: 2076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/