Politieagenten in Heerhugowaard hebben woensdagochtend de bestuurder van een auto aangehouden na een achtervolging. De dienders zagen een auto rijden, waarvan de eigenaar eerder deze week zijn rijbewijs moest inleveren wegens rijden onder invloed van drank en drugs. Nog geen 48 uur na deze overtreding, besloot hij toch opnieuw achter het stuur te stappen.

De agenten gaven de automobilist in de Rivierenwijk een stopteken, maar daar gaf hij geen gehoor aan en ging er vandoor. Hoewel de snelheden tijdens de achtervolging niet erg hoog lagen, haalde de bestuurder wel gevaarlijke capriolen uit. Hij reed over een speeltuin en zette hierna zijn auto klem tussen een schutting en lantaarnpaal. Hij zette hij het op een lopen, maar de agenten konden de man bijbenen en na een korte achtervolging te voet is hij aangehouden. De auto is in beslag genomen.
Pin It
Bekeken: 3521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/