Onkruid steekt deze zomer weer regelmatig de kop op. Vooral op warme dagen in combinatie met een regenbui gaat het hard. De gemeente zet veegwagens in om de bestrating en goten schoon te houden, en vraagt inwoners daarbij om een steentje bij te dragen.

Inmiddels is ruim de helft van de meeste Waardse wijken weer geveegd. Aan de beurt komen nog de Oostertocht, Molenwijk, Huygenhoek, Zuidwijk, Stad van de Zon en De Draai. Naast regelmatige veegbeurten wordt er in elke wijk gemiddeld eens per maand onkruid geschoffeld.  In het voor- en najaar wordt het onkruid opgeruimd, de rest van het jaar blijft het liggen en droogt het in.

De gemeente vraagt inwoners om zo nu en dan het (eigen) trottoir te vegen. Zonder zand op (voet)paden kan onkruid veel moeilijker groeien en zich verspreiden. (foto: Pixabay / Martina Liel)
Pin It
Bekeken: 4269x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/