Freesia Tesselaar in Heerhugowaard is genomineerd voor de nationale
Greenovation Award 2019, dankzij de plaatsing van een groot veld zonnewarmtecollectoren naast het kassencomplex. De eigenaar en zijn personeel zijn erg blij met de nominatie: "super gaaf!"

Het veld zonnecollectoren van de Waardse freesiateler is het grootste in Nederland en levert maar liefst 5.000 megawatt warmte op. Daarmee konden de kassen helemaal 'van het gas af'. De nominatie is een extra opsteker na alle misère in juni. Op 7 juni richtte storm een enorme ravage aan. Zo'n 1.000m2 aan dakruiten werd door een rukwind gesloopt en de freesia's eronder konden allemaal in de groene afvalcontainer.

Freesia Tesselaar heeft concurrentie van bedrijven die biologisch afbreekbare potjes, zakjes en andere verpakkingen hebben ontwikkeld voor bloemen, planten en zaden, maar ook een bedrijf dat bloemenkratten maakt van gerecycled plastic en een Nederlandse theemaker.

Stemmen voor deze innovatieve groene bedrijven kan via de website van de Greenovation Award.
Pin It
Bekeken: 2177x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/