Door de maatregelen tegen het coronavirus kunnen er tot 1 juni geen bijeenkomsten plaatsvinden. Dit heeft ook gevolgen voor de jaarlijkse herdenkingen bij het Dreefmonument en het vrouwenmonument Ravensbrück op 4 mei in Heerhugowaard. Burgemeester Bert Blase legt bij beide monumenten een krans, samen met vertegenwoordigers van het plaatselijke 4 en 5 mei comité, maar zonder publiek.

Voorafgaand zal Blase een videoboodschap online zetten om 19:30 uur op heerhugowaard.nl en facebook.com/gemeentehhw. Hier zullen ook opnamen van de kransleggingen te zien zijn.

Zoals ieder jaar wordt tijdens de Nationale Herdenking om 19:58.30 uur het signaal Taptoe geblazen, gevolgd door twee minuten stilte om 20:00 uur. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei omarmt het initiatief van de Oranjevereniging in Etten-Leur en roept alle geoefende blazers in Nederland op het signaal thuis mee te spelen. Iedereen wordt uitgenodigd om vanaf 20:02 uur het volkslied mee te zingen.
Pin It
Bekeken: 1441x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/