Een auto is zaterdag rond 08:30 uur in het water langs de Kamerlingh Onnesweg (N194) in Heerhugowaard gevonden. De auto lag in de brede sloot naast de ovatonde bij de De Vaandeldrager. Het duikteam van de brandweer heeft niemand in of om het voertuig aangetroffen. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de bestuurder maar trof niemand met natte kleding.

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk. Vermoedelijk is de bestuurder in de richting van de N242 met hoge snelheid rechtdoor geschoten over de ovatonde. De auto was zwaar beschadigd aan de voorzijde en het motorblok was van het chassis losgerukt. De bestuurder lijkt met haast te zijn vertrokken. Er lagen nog allerlei spullen en kleding in de auto.

De auto is uit het water getakeld en meegenomen. De N194 was enige tijd afgesloten voor verkeer in de richting van de N242. De politie is op zoek naar de eigenaar van de auto.
Pin It
Bekeken: 1407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/