Er wordt nog altijd onderzoek gedaan naar de brand die zaterdag een bedrijvenpand aan de Dulleweg in Broek op Langedijk in de as legde. Er is volgens de politie nog maar weinig bekend over de oorzaak van de brand. "Alles wordt meegenomen in het onderzoek", zei een woordvoerder van de politie tegen mediapartner NH Nieuws. Of er aanwijzingen zijn voor opzet, wil hij niet zeggen.

Duidelijk is wel dat het vuur rond 07:30 uur ontstond bij BOL Profielcentrum en daarna van het bandenbedrijf oversloeg naar Natuurlijk A.S.T., dat in hetzelfde pand was gevestigd. Van veraf konden harde knallen worden gehoord.

Voor de gedupeerden zijn meerdere crowdfundacties opgezet. Voor BOL Profielcentrum is via doneeractie.nl tot nu toe 3.081 euro bijeen gebracht. Voor Natuurlijk A.S.T. is via gofundme.com op het moment van schrijven 14.877 euro ingezameld. Via gofundme.com is voorlopig ook 2.555 euro ingezameld voor de gedupeerde auto-hobbyisten die hun werkplaats direct naast het afgebrande pand hadden.
Pin It
Bekeken: 1410x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/