De Stichting Promotie Dijk en Waard (SPDW) krijgt een startsubsidie van in totaal bijna 53.000 euro. De stichting kan met dit bedrag onder meer een campagne starten om inwoners te laten weten wat er in de hele gemeente allemaal te doen is. Ook komt er een nieuwe website en zal er een recordpoging worden gewaagd. Dat meldt het NHD.

De stichting komt voort uit de Stichting Toeristische Promotie Langedijk die dertien jaar geleden werd opgericht voor de promotie van het toeristisch aanbod in Langedijk. De STPL wil dit na de fusie voor heel Dijk en Waard doen, maar dan wel op een professionelere basis met een structurele subsidie. Bij de STPL werkten oorspronkelijk alleen vrijwilligers.

De gemeentebesturen van Langedijk en Heerhugowaard laten het echter aan de nieuwe gemeente Dijk en Waard over om een besluit te nemen over de subsidiëring van de stichting op de langere termijn. De stichting ziet de startsubsidie wel als een goed voorteken.

Voorzitter Wouter van Assendelft kondigt aan dat de stichting nu 'als een speer' aan het werk gaat. Tegen het NHD vertelt hij dat er in ieder geval een nieuwe website komt. "Op www.ontdekdijkenwaard.nl komt een overzicht van aller toeristische en recreatieve mogelijkheden in Dijk en Waard met daarbij een activiteitenkalender. Het wordt een microsite van Holland Boven Amsterdam.’’

Daarnaast komt er een campagne voor de inwoners om te laten weten wat er allemaal in Dijk en Waard te doen is. Volgens Van Assendelft zijn er plannen om in januari een recordpoging te organiseren voor een vermelding in het Guinness Book of Records. Daarover kan hij nu nog niet meer melden.
Pin It
Bekeken: 2151x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/