Al een tijdje werden de wateren van Dijk en Waard geteisterd door een groepje snelheidsduivels, die met hun bootje snoeihard voorbij racete. Zo blijkt uit de Facebookgroep 'Je bent een Heerhugowaarder als'. Zondagavond kwam er dan eindelijk een antwoord op de vraag uit wie dit groepje bestaat. Met behulp van een politiehelikopter is de vermoedelijke schipper, een 19-jarige Heerhugowaarder, aangehouden.

De schipper werd gezien bij de Jan Glijnisweg ter hoogte van de Lagedijk in Heerhugowaard. De boot van de tiener is in beslag genomen en er is proces verbaal opgemaakt vanwege snelheidsovertreding op het water. Mensen aanhouden die zich op het water misdragen is lastig voor de politie aangezien ze op heterdaad betrapt moeten worden en ze niet altijd met een eenheid op het water ter plaatse kunnen zijn.
Pin It
Bekeken: 5685x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/