De politie is op zoek naar getuigen van een incident in de trein dinsdagavond. Daar werd een reiziger lastig gevallen door een "schennispleger", die op station Alkmaar door de politie is ondervraagd. Om deze persoon te kunnen vervolgen zijn getuigen nodig. De politie roept getuigen dus op om zich te melden met hun verhaal.

De melding van onprettig gedrag kwam iets voor acht uur binnen, toen was de trein onderweg. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om de trein die dinsdagavond om 19:34 vertrok uit Den Helder en om 20:14 aankwam in Alkmaar. Deze trein stopt ook op station Anna Paulowna, station Schagen, station Heerhugowaard en station Alkmaar Noord. Het ging om een dubbeldekker, maar of de betrokken reizigers onderin dan wel bovenin zaten is op dit moment nog niet duidelijk.

De melding was dermate serieus, dat door de Nederlandse Spoorwegen aan de politie is gevraagd om naar station Alkmaar te komen. Daar is de verdachte ondervraagd door de politie, maar niet aangehouden. Het slachtoffer was toen al weg. De politie onderzoekt het incident en heeft daarvoor de verhalen van getuigen nodig.

Reizigers die tijdens de treinrit getuige zijn geweest van het incident kunnen hun verhaal doen bij de politie. Dat kan telefonisch via 0900-8844. (foto: Twitter @MachinistStefan)
Pin It
Bekeken: 2869x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/