De line-up van het tweedaagse festival Heerhugowaard Live is bekendgemaakt. Onder meer Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters en illusionist Hans Klok geven een optreden op ijsbaanterrein 't Kruis. Het festival staat dit jaar gepland op 23 en 24 september. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Het is al jaren een begrip in de regio: Heerhugowaard Live. Midden in het oude centrum van 't Kruis wordt, met behulp van lokale bedrijven, feest gevierd. Afgelopen jaren waren onder andere BLØF, Rolf Sanchez en Tino Martin te bewonderen. En dit jaar belooft het een legendarische editie te worden, benadrukt medeorganisator Dennis Luken. "Zaterdag 23 september staat in het teken van de jaren tachtig en negentig. Gedurende de hele middag en avond zullen diverse Nederlandse top bands het podium betreden." Luken somt op: "Denk aan de beste coverbands van dit moment: U2Two, ABBA Fever en Queen Must Go On." De dag wordt afgesloten door optredens van de Hermes House Band en Edwin Evers Band.

Dan de zondag. Die wordt geopend door de wereldberoemde illusionist Hans Klok. "Het belooft een uniek en bijzonder optreden te worden." Later op de middag zullen verschillende Nederlandse artiesten het podium betreden, waaronder: Yves Berendse, Berget Lewis, Frans Duijts, Xander de Buisonje, Jeroen van de Boom, BENR en Emma Heesters. Maar: "Dat is nog niet alles. De hoofdact van de avond zal niemand minder dan dj-groep Kris Kross Amsterdam zijn. Kortom het publiek kan zich verheugen op een dag vol magie, dans, plezier en muziek."

Het programma zal de komende weken nog worden uitgebreid. Een tweedaags combinatie-ticket kost 62 euro, dagkaarten zijn te koop vanaf 29 euro. Meer informatie, zie de website van Heerhugowaard Live.
Pin It
Bekeken: 1677x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/