Gemeente Dijk en Waard heeft zoals aangekondigd een tweede Sociaalplein ingericht in De Binding in Zuid-Scharwoude. Vanaf nu kunnen inwoners hier op dinsdagenochtenden terecht met vragen over financiën, het invullen van formulieren, wonen, werk, zorg en welzijn.

De ervaring leert dat medewerkers van het Sociaalplein in 85 procent van de gevallen direct een antwoord of advies kunnen bieden. Zo niet, dan kunnen ze inwoners doorverwijzen naar een instantie of organisatie die wel kan helpen.

Het Sociaalplein in De Binding heeft op dinsdagen vrije inloop van 09:00 tot 12:00 uur. Het Sociaalplein in het gemeentehuis in Heerhugowaard heeft doordeweeks dagelijks vrije inloop van 14:00 tot 17:00 uur. Via internet wordt overigens al veel informatie aangeboden via hetsociaalplein.nl.
Pin It
Bekeken: 942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/