Ga je je intrek nemen in een nieuw kantoor in de buurt van Nijmegen? Of wil je je kantoor in deze regio – of een andere regio – van een nieuwe inrichting voorzien? In beide gevallen sta je voor een leuke uitdaging. Het inrichten van een kantoor brengt namelijk veel aandachtspunten met zich mee.

Een van de uitdagingen is dat je de juiste balans wilt vinden. Je wilt enerzijds dat iedereen in het kantoor optimaal kan functioneren, terwijl je anderzijds ook wilt dat het kantoor gezellig is. Dit krijg je voor elkaar door werk en vermaak met elkaar te combineren. Een werkplek inrichten met werk en vermaak doe je als volgt.

Zorg voor fijne werkplekken


Je moet allereerst voor fijne werkplekken zorgen. Dat is het uitgangspunt bij het inrichten van een (nieuw) kantoor. Kies daarom voor ergonomische meubelen, voor ruime plekken en voor alle benodigde faciliteiten.

Qua faciliteiten zou je het behoorlijk ruim moeten nemen. Je hebt bijvoorbeeld een goed koffieapparaat nodig. Ook heb je een goede printer, de juiste hardware en andere faciliteiten nodig.

Dit is wel iets dat je goed op je eigen bedrijf af moet stemmen. Heeft iedereen van het bedrijf een eigen laptop tot zijn/haar beschikking? Dan hoef je uiteraard niet ook nog voor een desktop pc of andere laptop te kiezen. Zorg in dat geval alleen voor 1 of 2 beeldschermen waar de laptop aan gekoppeld kan worden.

Zorg voor gezelligheid


Wil je het kantoor volledig naar de moderne maatstaven inrichten? Dan moet je in het kantoor ook voor de nodige gezelligheid zorgen. Hier heb je gelukkig meerdere mogelijkheden voor.

Zo kun je aan een speciale spelletjeshoek in het kantoor denken. Zet hier een tafelvoetbaltafel, een tafeltennistafel of een game console neer. Met dergelijke extra faciliteiten verbeter je ongetwijfeld de tevredenheid onder de werknemers.

Een andere optie is om een gezellige zithoek in je kantoor te creëren. Hier heb je niet al te veel voor nodig: een bar, kantine barkrukken en een koelkast. Op onder meer de vrijdagmiddag is dit ideaal. Iedereen kan dan plaatsnemen op een kantine barkruk, een lekker drankje openen en de week goed met elkaar afsluiten.

Met deze gezelligheid geniet elke werkgever van talloze voordelen. Zo wordt de eerder genoemde werknemerstevredenheid al verbeterd. Tevens is dit iets waar je je bedrijf mee kunt onderscheiden. Erg belangrijk, aangezien het met je concurrenten vechten is om nieuw talent. Deze strijd win je mogelijk met de gezellige werkplek.

Zorg voor ergonomie


Bij het inrichten van een kantoor draait het meeste dus om werk en vermaak. Een ander item dat niet uit het oog verloren mag worden, is de ergonomie. Je moet iedereen de mogelijkheden bieden om 100% ergonomisch te werken. Kies daarom voor ergonomische meubelen, voor een fijn klimaat en voor voldoende daglicht.

Tevens moet je het belang van voldoende bewegen benadrukken bij het personeel. Men moet absoluut niet de hele dag zittend werk uitvoeren. Benadruk dat ze regelmatig een blokje moeten lopen. Ook al is het naar de tafeltennistafel toe.
Pin It
Bekeken: 578x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/