Op vrijdagovand 17 mei staat de Pinksterrun door Oudorp weer op het programma. Het door stichting Sport-Z georganiseerde sportevenement kent een aantal afstanden voor de deelnemers. De Kinderrun beslaat 1 kilometer enΒ  amateurlopers kunnen zich uitleven op een parcours van 5 of 10 kilometer in en om Oudorp.

Na het succes van vorig jaar voegt Sport-Z dit jaar opnieuw de FunRUN toe aan het programma. Deze race verloopt gescheiden van de overige afstanden en is voor kids die wat meer begeleiding nodig hebben. Samen met een ouder, grootouder, buurman of -vrouw en begeleiders van Sport-Z, staan de deelnemers klaar voor de start. Het maakt niet uit hoe snel de deelnemers gaan; het doel is om na 1 kilometer de finish te bereiken en zo die felbegeerde medaille te verdienen.

De FunRUN wordt georganiseerd door Sport-Z in samenwerking met Alkmaar Sport. Inschrijven voor de RAADHUIS FunRUN kan via de website van de Pinksterrun. Inschrijfkosten bedragen 2 euro en de FunRUN start om 18:00 uur.

Inschrijven en meer op raadhuispinksterun.nl.
Pin It
Bekeken: 93x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/