Wie solo of met een band in de startblokken zit wordt uitgenodigd zaterdag 3 oktober in Muziekcentrum TJARDA te zijn. Daar start om 13:00 uur de training 'Hoe introduceer jij jezelf als muzikant?' waarin tips worden gegeven en wordt uitgelegd wat je te wachten staat.

Artiesten van tegenwoordig betreden een concurrerende markt. Zelfs de gevestigde artiesten hebben het niet altijd makkelijk. Trainingen van Synergy for Music kunnen helpen om op te vallen.

Marcella Smeele van het Synergy for Music heeft zich sinds 2010 toegelegd op het management van diverse artiesten. Het heeft diverse artiesten geholpen om hun muzikale identiteit te ontdekken en te ontwikkelen.

Iedere muzikant, artiest of band is welkom voor een middagje educatie van 13:00 tot 17:00 uur. De kosten zijn € 40 per persoon. Er zijn minimaal 20 aanmeldingen nodig voor doorgang. Muziekcentrum TJARDA is gelegen aan de De Vliegerstraat 5. Meer info op Muziekcentrumtjarda.nl.

Pin It
Bekeken: 3977x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/