Ook dit jaar organiseert de Kalebassenkas sfeer- en inspiratiedagen in haar kas aan de Rustenburgerweg in Heerhugowaard. Dit jaar is de kas geopend op 6, 13 en 20 september van 11:00 tot 16:00 uur.

Bezoekers krijgen mooie en grappige creaties te zien van pompoenen en kalebassen gemaakt door Buurvrouw en Buurvrouw, een expositie schilderijen van diverse Heerhugowaardse schilderclubs, tuinbeelden van Annie en allerlei brocante en curiosa. Ook zijn er demonstraties pompoenen uitsnijden.

Tijdens de open dagen kan men zich opgeven voor de herfstworkshops bewerken van gedroogde kalebassenen het uitsnijden van popmoenen.  Deze kunnen eventueel gecombineerd worden met een high tea of high wine.

De open dagen worden gehouden van 11.00 tot 16.00 uur in de kas aan de Rustenburgerweg 183 in Heerhugowaard. Koffie, thee en pompoen muffins zijn verkreegbaar. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Kalebassenkas.

Pin It
Bekeken: 3992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/