Sinds 2014 gaan elke maand enkele honderden kinderen van 5 tot 13 jaar in Zwembad Hoornse Vaart uit hun dak tijdens de zwemdisco. Elke keer zijn het zwembad als het personeel aangekleed met een thema. Op zaterdag 5 september van 19.00 tot 21.00 uur zal de eerste zwemdisco van dit seizoen plaatsvinden. Het thema is ‘Hawaii!’.

Kinderen dansen twee uur lang in en langs het water op de ophitsende muziekbeats van een DJ en onder de spectaculaire discoverlichting.

Het snackarrangement wat door de horeca wordt aangeboden is een populaire aanvulling op de avond.

Kinderen betalen van € 6, één begeleider per kind mag gratis mee naar binnen. Het snackarrangement is te reserveren voor €9,95 per kind via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn ook arrangementen voor kinderfeestjes, waarbij de jarige gratis naar binnen mag.

Meer informatie op Hoornsevaart.nl.

Pin It
Bekeken: 3784x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/