Zaterdagavond zijn bij een ongeval op de kruising tussen de Rijpstraat en de Heemlaan in Heerhugowaard twee mensen gewond geraakt. Een jonge scooterrijder reed met zijn moeder achterop via een voor voetgangers bestemde steeg de Rijpstraat op. Daar reed op dat moment echter ook een auto.

De scooter klapte tegen de auto, waarna moeder en zoon ten val kwamen. Beiden zijn met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De eveneens jonge en verse automobilist moest, zoals gebruikelijk bij een ongeval, een alcoholcontrole ondergaan en bleek toch nét te veel te hebben gedronken om door te mogen rijden.

Hij moest mee naar het politiebureau voor een meer nauwkeurige test. Zijn maten vonden dat vermakelijker dan de bestuurder zelf, die volhield slechts één biertje te hebben gedronken. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3659x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/