Heerhugowaard Centraal

Vrijdag 25 september start de verkoop van de 38 vrije kavels op Vaart. Tussen 18.00 en 21.00 uur kunnen belangstellenden terecht in het stadhuis aan de Langestraat. Medewerkers van de gemeente en de makelaars staan dan paraat om potentiële kopers te informeren over het project op de voormalige DFS voetbalvelden langs de Hoornse Vaart.

Vaart is een bijzonder woningbouwproject van de gemeente. Keuzevrijheid staat centraal. Daar is alle gelegenheid voor omdat men welstandsvrij kan bouwen. Dat wil zeggen dat de koper vrij is in de keuze van materialen voor de buitenkant en in de vorm van het huis.

Wethouder Wonen Elly Konijn (D66): “Vaart is een fantastische locatie om te wonen, met een vrij uitzicht op natuurgebied Oudorperhout en op de molens en met het centrum op fietsafstand. Bent u op zoek naar uw eigen kavel waarop u uw vrijstaande droomhuis kunt bouwen? Dan is dit uw kans!”

Meer informatie over Vaart en aanmelden voor de verkoopbijeenkomst kan op Vaartalkmaar.nl. Kuyper & Blom makelaars behartigen de verkoop van de vrije kavels. De informatie over de kavels en de verkoopprocedure is op de website en bij de makelaars beschikbaar vanaf de verkoopbijeenkomst.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl