Heerhugowaard Centraal

De politie heeft woensdagmiddag een 17-jarige Heerhugowaarder twee keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs en zijn snorfiets in beslag genomen,

Agenten controleerden de jongen op de Rustenburgerweg in Heerhugowaard.  Zijn snorfiets werd vervolgens overgebracht naar het politiebureau waar deze op de rollentestbank werd gezet om de constructiesnelheid te controleren. Deze bleek prima in orde te zijn, maar hij had geen rijbewijs.

De jonge Heerhugowaarder kwam er goed vanaf met een waarschuwing. Hem werd verteld dat rijden zonder rijbewijs eigenlijk een misdrijf is en dat zijn snorfiets in beslag genomen zou worden als hij nog eens betrapt werd.

Enige tijd later zagen agenten dezelfde jongeman rijden op de Kerkweg in Hensbroek. Hij werd wederom aan de kant gezet en kreeg een boete voor het rijden zonder rijbewijs. Deze keer werd de snorfiets wél in beslag genomen. De vader van de jongeman werd door de politie in kennis gesteld en mocht hem komen oppikken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl