Heerhugowaard Centraal

Grommende vee achten, pruttelende zes-in-lijnen, gorgelende twaalfpitters en op verzoek hert en der een brullend of gillend motorblok. Voor autoliefhebbers was het zaterdagmiddag genieten geblazen bij de Middenwaard in Heerhugowaard. Daar was namelijk 'Gumball in de polder' neergestreken. En dat betekende dat er een fraaie verzameling aan glimmende ferrari's, authentiek Amerikaans uit vervlogen tijden en ander bijzondere automobilaria te zien en te horen was.

Sinds de eerste Gummball in de Polder in 2011 heeft de Polderversie van de Gummball 3000, een autorace over de openbare weg voor exclusieve auto's, een flinke vlucht genomen: van 15 deelnemers in 2011 naar zo'n 160 deelnemers in 2014. Maar een race is het niet en bovendien wordt er een goed doel mee gesteund, en dat is dit jaar Zorgtuinderij het groene Erf in Waarland. Met twee woningen bieden zij dertien woonplekken aan jong volwassenen met een speciale zorgvraag.

Gumball in de polder is een initiatief van de Ronde Tafel Heerhugowaard. (foto's: Paolo Bona)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl