Heerhugowaard Centraal

De KNGU heeft drie Talent Opleidings Centra (TOC’s) erkend. Eén daarvan is Triffis in Alkmaar. Woensdag 16 september organiseert Triffis een Open Talenttest voor kinderen uit de jaren 2004 tot en met 2009.

In de test wordt door de talenttrainers gekeken naar aanleg en motivatie van de kinderen, en wordt beoordeeld of zij kunnen instromen in de talentgroep. Deze groep bereidt zich voor op deelname aan wedstrijden. Het is niet noodzakelijk dat de kinderen al eerder hebben gesprongen. Zo biedt bijvoorbeeld een turn-achtergrond een goede basis voor verdere ontwikkeling in de de trampolinesport.

Aanvang van de test op 16 september is om 13.00 uur. De trampolinehal is te vinden in sportcomplex de Hoornse Vaart, Hertog Aalbrechtweg 4. Vanaf januari zal de vereniging overigens verhuizen naar de nieuwe trampolinehal in De Meent.

Aanmelding en verdere informatie over de talenttest is verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op Triffis.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl