Heerhugowaard Centraal

Maandagavond heeft de politie in Alkmaar een 15-jarige jongen uit Heerhugowaard aangehouden, nadat hij er vandoor ging op een gestolen bromfiets. De jongen kreeg een proces-verbaal en twee bekeuringen. Ook zijn passagier, een 19-jarige jongen uit Almere, werd bekeurd.

Rond 21.30 uur zag een agent op de Vondelstraat twee jongens op een brommer rijden die als gestolen gesignaleerd stond. Hij gaf ze een stopteken maar ze gingen er vandoor. Na een achtervolging vond de agent de bromfiets verlaten in de bosjes.

Met behulp van een politiehond konden de verdachten in de Hooftstraat worden aanhouden. De bestuurder, een 15-jarige jongen uit Heerhugowaard, kreeg een proces-verbaal voor het rijden op een gestolen brommer. Daarnaast kreeg hij bekeuringen omdat hij zonder rijbewijs en zonder helm reed. Zijn passagier, een 19-jarige jongen uit Almere, werd ook bekeurd omdat hij geen helm droeg.

Eerder die avond was de bromfiets gestolen vanaf de Gerard Doustraat. Hij wordt terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl