Negen scholen gingen zaterdag de strijd tegen elkaar aan tijdens de Langedijker schoolspuitwedstrijden bij de Brandweerkazerne aan de Vroedschap in Langedijk. Alleen door het verrichten van belangrijke brandweergerelateerde opdrachten is de felbegeerde beker in de wacht te slepen.

Het mooie weer zorgde ervoor dat er een nog best verhitte strijd werd gevoerd, maar alle zweetdruppelds werden gemaskeerd door het overvloedig in het rond spattende 'bluswater'. De prestaties van de kinderen waren groot, maar de beleefde pret nog veel groter.

Ook de brandweer die de schoolspuitwedstrijden jaarlijks organiseerd voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 was tevreden, maar hoopt wel dat volgend jaar weer alle basisscholen meedoen. Uiteindelijk bleek de De Koolvlet overtuigend de beste.(foto’s: DNP.NU / Douwe de Vries)

Pin It
Bekeken: 3795x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/