Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard is in oktober, november en december van dit jaar elke zondag geopend. Bezoekers kunnen deze zondagen gratis parkeren in alle parkeergarages rondom het geheel overdekte Middenwaard.

Net als vorige jaren heeft Middenwaard in overleg met de gemeente Heerhugowaard besloten om gratis parkeren op zondagen mogelijk te maken. Hiermee willen zij een bezoek op de zondagen in deze periode extra aantrekkelijk maken. Het winkelcentrum is op koopzondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

In deze periode organiseert Middenwaard elke weekend evenementen of activiteiten in en om het winkelcentrum. Zo vindt het eerste weekend van oktober een groot kunstweekend plaats met bijna 50 standhouders, workshops en demonstraties.

Andere geplande activiteiten zijn onder andere een boekenmarkt, Crea en Hobbymarkt en Hartje Winter. Meer informatie is te vinden op www.middenwaard.nl.

Pin It
Bekeken: 7897x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/