Het Alkmaars Russisch Gemengd Koor Bjerjozka organiseert zaterdag 3 oktober een workshop om ambitieuze tenoren en bassen te werven. Met meer zangers kan Bjerjozka de muziek uit het prachtige repertoire nóg mooier laten klinken.

De workshop onder leiding van Sergé Latychev wordt van 10:15 tot 16:00 uur gehouden in De Terp in Oudorp. Om 16:15 uur wordt afgesloten met een borrelconcert. Publiek is natuurlijk van harte welkom.

Deelnemers werken aan inzingen, stemvorming en de Russische koorklank. Er worden twee liederen voor mannenkoren en twee liederen voor gemengde koren ingestudeerd, samen met de bassen en tenoren van Bjerjozka.

Kosten zijn € 35 (AlkmaarPas-houders € 30), inclusief lunch en koffie/thee. Na inschrijving via Bjerjozka.nl wordt informatie en muziek beschikbaar gesteld. Deelnemers kunnen met korting op de contributie meedoen met het Winterconcert op 20 december.

Pin It
Bekeken: 4121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/