Het lijkt erop dat het probleem van het vervoer van kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan opgelost is: Taxi Service Heerhugowaard (TSH) heeft de taak op zich genomen. 

TSH heeft als uitgangspunt om voor iedereen betaalbaar vervoer te bieden en daarom vanaf 17 augustus ook leerlingen naar school. De chauffeurs hebben hiervoor de cursus Leergang Leerlingenvervoer met succes afgelegd.

Eind juni werd aangekondigd dat minder kinderen met een taxibus naar school gebracht zouden gaan worden. De ouders zouden een vergoeding ter hoogte van het ov-tarief krijgen om zelf het vervoer voor hun kind te regelen. Dit leverde veel ophef en boze reacties van ouders op. De gemeente liet eerst weten de kinderen te willen zien om dan te beoordelen of zij alsnog recht op een taxibus hadden; dat bleek later een misverstand te zijn doordat de ambtenaar die eigenlijk had moeten antwoorden met vakantie was.

Na een raadsvergadering waarbij veel verontwaardigde ouders aanwezig waren wees wethouder Carolien van Diemen erop dat de gemeente al een stuk meer tegemoetkomendheid toont dan volgens de Raad van State zou moeten. Begin juli bleek dat de gesprekken voor de ouders met een gemeentelijke consulent misschien niet voor de zomervakantie afgerond zouden kunnen worden. Daarom zouden de eerste tijd na de zomervakantie nog door de gemeente taxibusjes beschikbaar gesteld worden.

Pin It
Bekeken: 3088x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/