Samenloop voor Hoop is een organisatie die zoveel mogelijk geld inzamelt voor het werk van KWF Kankerbestrijding. Zaterdag 3 en zondag 4 oktober zal door diverse teams onafgebroken worden gewandeld in het Rosarium in Heerhugowaard. Voor deze 24-uurs wandeling kan worden gedoneerd, het geld komt volledig ten goede van bestrijding van kanker.

Een hoogtepunt van het weekend zijn de openingsceremonie met mensen die kanker overleefden: onder warme aanmoediging lopen alle survivors samen de eerste ronde van het evenement. Ook is er een indrukwekkende Kaarsenceremonie. Als het donker is worden alle kaarsen aangestoken en ontstaat er eenn prachtig moment van herdenking voor de slachtoffers van deze zo ernstige ziekte.

En dan is er nog de feestelijke Slotceremonie om het behalen van de 24 uur te vieren. Iedereen loopt dan samen deze laatste ronde.

Pin It
Bekeken: 2973x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/