Heerhugowaard Centraal

De politie zoekt getuigen van een ernstige aanrijding op de Middenweg in Heerhugowaard. Een 18-jarige man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.40 uur op een rotonde op de Middenweg tegenover een supermarkt door een auto geschept. De auto kwam vanuit de richting van de Zuidtangent en is zonder te stoppen doorgereden in de richting van de Rustenburgerweg.

Volgens een ooggetuige ging het om een rode auto van een klein model. Het slachtoffer werd volgens deze getuige frontaal aangereden; de auto zou niet of bijna niet geremd hebben. Op de weg is ook geen remspoor achtergebleven. Het slachtoffer is met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

De politie zoekt nog meer getuigen van de aanrijding. Mensen die iets gezien hebben of de auto herkennen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. De auto heeft vermoedelijk schade opgelopen aan de voorkant.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl