Heerhugowaard Centraal

Na een succesvolle editie in Cool in 2014 werkt de Waardse schouwburg dit jaar weer samen met jongerencentrum Kompleks voor het Singer-Songwritercontest van 2015. Op donderdag 8 oktober spelen Renee Spijker, Joey Vriend, Laniek Reedijk en 2nd Grade in Cool tijdens de eerste voorronde. Ruben en Julius, beiden bekend van De beste Singer-songwriter van Nederland, zullen hier een gastoptreden geven.

Tijdens de andere voorrondes spelen onder andere de jonge, regionale talenten Sterre Weldring, Rosemarijn Strijker, Anouk Slik, Eeuwe, Kiek Geertse, Lisa Sentveld, Lara Kroon en Nienke Botma. De drie winnaars van de voorrondes strijden op 10 december, samen met de winnaar van de wildcard, om studiotijd bij Tamminga Music Productions, een filmsessie met Cyrion Willems, een bokaal en coaching.

De eerste voorronde vindt plaats in Cool op donderdag 8 oktober. De beide andere voorrondes zijn op 30 oktober en 27 november in Kompleks, waarna de finale op 10 december wederom in Cool zal zijn. De avonden vangen aan om 20.30 uur. De entree voor de eerste voorronde is € 3,00; de andere avonden zijn gratis. Meer informatie is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl en www.kompleks.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl