Heerhugowaard Centraal

Sporthal Noorderend in Heerhugowaard blijft toch open voor het huidige seizoen. De doorstart is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Pé Bleeker, van Bleeker Transport, en van eigenaar Dennis Engelsma zelf. Engelsma beëindigde dinsdag het huurcontract met de exploitant, die niet genoeg inkomsten meer had om de huur te kunnen betalen. Hierdoor had Engelsma op zijn beurt geen geld om iets aan de lekkages in de sporthal te doen.

Hoewel hij benadrukt dat het dak gerepareerd zal moeten worden denkt hij zelf dat het met het gevaar wat de lekkages veroorzaken wel meevalt; die zouden in elk geval niet zo ernstig zijn dat er helemaal niet gesport kan worden. Nu het huurcontract met de exploitant opgezegd is moet er een nieuwe exploitant komen voor sporthal Noorderend.

Engelsma ziet het liefst dat de gemeente de exploitatie van de hal op zich neemt, zeker gezien het feit dat sporthal Noorderend de enige particuliere sporthal in Heerhugowaard is en meerdere sportverenigingen bij sluiting flink gedupeerd zouden worden. (foto: Google Maps)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl