Tetrix Techniekopleidingen en Installatiewerk Noord-Holland zijn op 1 en 2 december gastheer van de voorronden van de VakkanjerWedstrijden 2015-2016. In Heerhugowaard strijden tientallen talenten uit de metaal-, installatie-, elektro- en koudetechniek om een plek in de landelijke finale. Bedrijven en ROC’s kunnen hun Vakkanjers tót 16 oktober aanmelden op devakkanjers.nl.

De VakkanjerWedstrijden zijn h?t podium voor jonge vakmensen die het beste uit zichzelf willen halen. De Vakkanjers gaan de strijd met elkaar aan in vakken als CAD- tekenen, CNC-verspanen, lassen, plaatconstructie, elektrotechniek gebouwen en mechatronica.

Publiek is van harte welkom om de Vakkanjers in actie te zien. De nationale finales zijn in februari en maart. De kampioenen krijgen een ticket naar EuroSkills 2016, volgend jaar december in Gotenburg, Zweden. Dit jaar is er de Worldskills in Sao Paolo, Brazilië.

De VakkanjerWedstrijden zijn een activiteit van TechniekTalent.nu, een samenwerkingsverband van acht technische sectoren, in opdracht van werknemers- en werkgeversorganisaties. Met de wedstrijden wil TechniekTalent.nu de vaktrots, het vakmanschap en de instroom van jonge technici stimuleren.

Pin It
Bekeken: 3664x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/