Voor de dode baby die donderdagmiddag in een schuur aan de Schelde in Heerhugowaard werd gevonden heeft de gemeente Heerhugowaard vrijdag een condoleanceregister geopend. In het gemeentehuis en in het Wij(k)kantoor in het Spaarne kunnen mensen hun medeleven betuigen. De bewoners van de Schelde en omgeving krijgen van de gemeente een brief met nadere informatie.

Burgemeester Han ter Heegde laat weten diep getroffen te zijn door de vondst van de baby. De politie doet nog onderzoek op de plaats waar de baby is gevonden.

Twee leden van de Facebookpagina ‘Je bent Heerhugowaarder als…’ hebben donderdagavond de Facebookgroep ‘Heerhugowaards sterrenkindje’ opgericht om een stille tocht te organiseren. Op het moment van schrijven heeft de groep meer dan 500 leden.

Pin It
Bekeken: 2929x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/