Zaterdag werd het forensisch onderzoek in en rond de Schelde 24 in Heerhugowaard afgerond. In de schuur bij dit huis werd donderdagmiddag 8 oktober een overleden baby gevonden.

Omwonenden vertelden het NHD dat zij wel enigszins bezorgd zijn over het feit dat Sandra, de bewoonster in wiens schuur de baby tussen allerlei spullen van een vriendin werd gevonden, door veel mensen op sociale media als verdachte wordt gezien.

Volgens hen zou de politie het dan ook meteen bekend moeten maken zodra ze zeker weten dat Sandra niets met de dood van de baby te maken heeft. Het rechercheteam gaat maandag bespreken wat er tot dusver uit het onderzoek is gekomen.

Komende donderdag wordt vanaf de vindplaats van de baby een stille tocht voor het ‘Heerhugowaards sterrenkindje’  gehouden. Burgemeester Han ter Heegde, die eerder al liet weten ‘diep getroffen te zijn door deze tragedie’, zal meelopen in de stille tocht.

Pin It
Bekeken: 3531x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/