De kleine zaal van Theater De Vest is een prachtige, strakke zaal zonder barrières die afstand creëren tussen artiest en publiek. Jonge prijzenwinnaars krijgen hier een 'podium' om zich verder te ontwikkelen, maar ook succesvolle gezelschappen zoals Het Volk of cabaretier Freek de Jonge spelen er graag vanwege de intimiteit en de interactie.

De Vest biedt nu vijf voorstellingen in de kleine zaal voor slechts € 35, met een drankje inbegrepen. Het aanbod is dit jaar weer zeer divers; van jonge moderne danschoreografieën van Marina Mascarell tot ‘stand-up philosophy’ door Laura van Dolron.

Wat een bezoek aan vers talent extra leuk maakt is dat men wellicht getuige is van de geboorte van een groot artiest of regisseur. Daniel Arends bijvoorbeeld debuteerde in de kleine zaal en staat straks in de grote.

Kies een van de twee series die onder de noemer ‘Vers van De Vest’ zijn samengesteld of maak zelf een keuze uit deze twee series. Het aanbod is te vinden op Theaterdevest.nl. Het theater hoort achteraf graag wat bezoekers van de voorstelling vonden.

Pin It
Bekeken: 3633x
https://ee.itk.ac.id/data/